Ponnyhoppning i Mantorp

Julen närmar sig...

Idag var det trevlig stämning på hopptävlingen, då det var Julklappshoppning! Trevlig musik, fina hinder och fina ekipage gjorde tävlingen trevlig att se på. Kl 9 var jag på plats och filmade, och hoppas att många lokala ryttare hittar hit också!

När jag hade filmat lokala klassen var jag tvungen att ladda mitt batteri under tiden klass 2 ryttarna hoppade. Jag hade planerat att filma Klass 1, men märkte då att tiden runnit inväg alldeles för fort, och jag var tvungen att dra mig hemåt!

Så jag ber om så hemskt mycket ursäkt för de jag lovat att jag skulle filma i Klass 1! Jag ska se till att få med er alla nästa gång!

De klasser jag fick med på film var:

  • Klass 4
    Alla kategorier.
  • Klass 3
    Alla kategorier förutom kat. D avd B. 

Vill bara tillägga att jag inte filmade de ekipage som jag såg att någon annan filmade med egen videokamera. Det beror på att jag antar att ryttaren då är mindre intresserad av Hästfilm än andra ryttare som inte filmas, och då väljer jag att istället spara på batteriet så jag kan filma fler ekipage!

Men tveka inte att fylla i formuläret och se om du kom med i alla fall! Formuläret hittar ni under kontakt, det är enkelt och lätt och tar endast några minuter att fylla i!

Bilder från dagen:

Hoppning i Mantorp

Hoppning i Mantorp

Hoppning i Mantorp

Hoppning i Mantorp

God jul och Gott nytt år önskar Hästfilm!


 

 

Välkommen

Välkommen till www.hastfilm.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.