Frågor och Svar

Här kan du hitta lite hjälp och se några svar på frågor som ofta ställs. Om det fortfarande är något ni inte förstår med hemsidan eller om ni har några andra funderingar, maila hastfilm.n.nu@gmail.com!

 

Hur lång tid tar det innan jag kan se min film?

Att ladda upp filmen på dig och din häst tar max 2 dagar efter du fyllt i formuläret, men oftast kan du se filmen dagen efter eller samma dag. När filmen är uppladdad och klar så skickar jag ett mail till den adressen du angett i formuläret. Se till att kolla regelbundet i din inkorg eller titta regelbundet på Hästfilms Youtubekanal. Länken hittar du på höger sida.

 

Jag har väntat i mer än 2 dagar nu, varför har jag inte fått något mail?

Det är mycket troligt att mailat kan hamna i skräppost/spam. Därför bör du även titta där regelbundet ifall ett mail från hästfilm har kommit. I andra fall kan du alltid själv kolla om videon finns utlagd på Youtube, länken till min kanal hittar du på höger sida under länkar.

 

Hur vet jag om du filmat mig?

Jag skriver filmrapporter som du kan hitta längst ner på startsidan. Där kan du läsa vilka jag vilka datum och klasser jag filmar.

 

Kan man köpa en film?

Nej, för nuvarande är Hästfilm endast ett projekt och inte ett företag. Jag säljer alltså ingenting, men du kan helt gratis se film på dig och din häst i alla fall! 

 

Hur länge är filmen uppe på YouTube?

För nuvarande har jag inga planer på att ta bort några filmer från YouTube. De kommer alltså finnas där så länge ni önskar!

 

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.hastfilm.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.